Kalender

JYDSK PÅ NÆSEN

Levende dansk spillemandsmusik

Arrangementskalender

 

 

15. juni 2018 kl. 19.30

Sct. Hans Kirke, Odense

Spillemandsmessen

 

16. juni 2018 kl. 20.00

Aarhus Folkemusikhus

Sommerbal

 

17. juni 2018 kl. 10.00

Frederikskirken, Højbjerg, Aarhus

Spillemandsmessen

 

30. september 2018 kl. ?

Tåning Kirke

Spillemandsmessen

Aktiviteter

 

Jydsk på Næsen spiller gerne til bal med folkedans. Repertoiret er en blanding af traditionelle numre og numre komponeret af gruppens egne medlemmer. Der kan gives instruktion, hvis det ønskes, men i bund og grund handler det om at levere et godt bal. Der gives ofte en minikoncert i pausen.

 

Jydsk på Næsen giver gerne koncert. Vi har spillet til festivaler og andre store arrangementer i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England, Færøerne og naturligvis i Danmark.

 

Siden Spillemandsmessen kom til, har det været en stor del af gruppens aktiviteter. Herigennem udbredes kendskab til dansk spillemandsmusik til en bredere kreds. Ikke mindst, da messen blev sendt som midnatsgudstjeneste i DR1 nytåret 2006/07. Ved årsskiftet 2017 har Jydsk på Næsen deltaget i 125 opførelser af Spillemandsmessen over hele Danmark samt Sydslesvig.

 

Jydsk på Næsen har desuden et specielt koncertprogram, Vintermusik, på programmet. Det består af en række danske jule- og vintersange, spillet i spillemandstakter, og garneret med spillemandsmusik. Til dette arrangement deltager vores dygtige sopran Betty Gregers Arendt.

 

 

Urna Nuncat

Copyright © All Rights Reserved